ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Пленум обласного комітету профспілки працівників державних установ

Відбувся пленум обласного комітету профспілки працівників державних установ

21 березня у Рівному відбулося засідання Рівненського обласного комітету профспілки працівників державних установ. Участь у заході взяв голова профспілки працівників державних установ України Юрій Піжук, який виступив із презентацією,  про соціальний діалог на національному рівні і не тільки, чим  підкреслено нестандартний і сучасний підхід до шаблонного протоколу.

На пленарному засіданні розглянуто низку питань згідно порядку денного, серед якого було й питання про зміни у складі обласного комітету профспілки. Від департаменту екології та природних ресурсів Рівненської обласної державної адміністрації до складу Рівненського обласного комітету профспілки працівників держустанов делегована новообрана голова профорганізації Зражевська Алла Сергіївна, якій на пленумі офіційно вручили посвідчення.

Представники профспілкових організацій зосередили увагу на основних проблемах, а саме: відхилення нової редакції Закону «Про службу в органах місцевого самоврядування», низький рівень пенсійного забезпечення та про припинення фінансування санаторного лікування та дитячого оздоровлення.

profspilka1.jpg   profspilka2.jpg
   

 

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.