ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

До відома органів місцевого самоврядування

6 листопада 2018 року о 14 годині на території Міжнародного виставкового центру буде проведено Круглий стіл «Сфера управління побутовими відходами-європейський шлях розвитку» у рамках XIV Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства - 2018» та XVI Міжнародної спеціалізованої виставки «КомунТех - 2018» за адресую: м. Київ, Броварський проспект, 15, павільйон 3, конференц-зал № 13, вхід 3С (станція метро "Лівобережна").

Круглий стіл присвячено питанням практичних аспектів реалізації Національної стратегії управління відходами в Україні, розробки регіональних планів управління відходами та необхідних змін до нормативно-правових актів щодо впровадження сучасних методів та технологій у сфері управління побутовими відходами.

Планується, що у роботі круглого столу візьмуть участь народні депутати України, експерти Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ, Європейського банку реконструкції та розвитку, українсько-швейцарського проекту DESPRO, представники центральних органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, Європейської бізнес асоціації, громадських організацій та засобів масової інформації, керівники державних та комерційних підприємств.

Запрошуємо представників населених пунктів (територіальних громад) взяти участь у роботі Круглого столу та в обговоренні практичних шляхів реалізації Національної стратегії управління відходами в Україні.

З метою вчасного та якісного вирішення організаційних питань просимо підтвердити участь у заході не пізніше 12 жовтня 2018 року.

Контактна особа: Полтораченко Людмила Іванівна,

               тел.: (044) 207-18-01, email: poltirachenko@ukr.net
 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.