ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Засідання робочої групи щодо розширення парку

    17 жовтня 2018 року у адмінприміщенні облдержадміністрації під головуванням Першого заступника голови облдержадміністрації УндіраВ. відбулось засідання робочої групи щодо розширення території національного природного парку "Дермансько-Острозький" відповідно до проекту його створення.

Директор департаменту екології та природних ресурсів Володимир Захарчук охарактеризував об'єкти природно-заповідного фонду у Здолбунівському, Острозькому, Дубенському районах.

Директор національного природного парку "Дермансько-Острозький" Олександр Верцеха поінформував про невідповідність площі існуючого парку відповідно до проекту його створення та Указу Президента України від 11.12.2009 року №1139/2009. 

 Голова президії Рівненської обласної організації Українського товариства охорони природи виклав концепцію розширення національного природного парку "Дермансько-Острозький". 

За результатами засідання доручено адміністрації Національного природного парку "Дермансько-Острозький"  підготувати ряд звернень до райдержадміністрацій, землекористувачів та землевласників Здолбунівського, Острозького, Дубенського районів, пропозиції до обласного управління лісового та мисливського господарства та провести робочі зустрічі з органами місцевого самоврядування, землевласниками та землекористувачами з питання розширення території парку відповідно до наукового обгрунтування.

Дубенській, Здолбунівській та Острозькій райдержадміністраціям необхідно провести наради з землевласниками та землекористувачами щодо надання пропозицій для включення земельних ділянок до складу національного парку.

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.