ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Результати засідання Ради басейну р.Устя

5 березня 2019 року у Рівненській обласній державній адміністрації відбулось  засідання Ради басейну річки Устя, на якій були присутні 24 члени Ради (серед представників обласних органів виконавчої влади, територіальних органів міністерств та відомств, підприємств, наукових установ, громадських організацій) та представники місцевих засобів масової інформації.

За результатами засідання вибрано голову Ради басейну р. Устя - Ундіра Віталія Олександровича - першого заступника голови Рівненської облдержадміністрації, заступника голови Ради - Колоса Павла Миколайовича - заступника начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Рівненській області, секретаря та членів лічильної комісії тощо.

Науковцями НУВГП були представлені результати комплексного дослідження річки Устя, проведеного у 2018 році, та необхідність виконання проектних робіт з покращення санітарно-гідрологічного стану річки Устя

Позитивно вирішено питання передачі департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації об’єкту незавершеного будівництва – проектні роботи "Розробка техніко-економічного обґрунтування з метою покращення соціально-екологічної ситуації в басейні річки Устя" та щодо дофінансування зазначених робіт в сумі понад 200 тис. грн.

До 15 березня 2019 року члени Ради мають надати пропозиції до Положення про Раду басену річки Устя та плану її роботи у 2019 році. 

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.