ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Всесвітній день мігруючих птахів

11 травня та 12 жовтня 2019 року проходитиме Всесвітній день мігруючих птахів. Тема цьогорічного Всесвітнього дня мігруючих птахів: «Захист птахів: вирішення питань забруднення пластиком!» - повинна привернути увагу до негативного впливу забруднення пластиком для мігруючих птахів та їх середовищ існування.

Організатори у своєму зверненні з нагоди Всесвітнього дня мігруючих птахів звертають увагу на основні загрози, які несе забруднення довкілля пластиком, та закликають міжнародне співтовариство вжити термінових заходів для зниження травмування і смертності мігруючих птахів внаслідок забруднення пластиком. Проведення заходів в рамках Всесвітнього дня мігруючих птахів 2019 року - це унікальний шанс об'єднати зусилля для вирішення серйозної проблеми забруднення пластиком та висвітлити його негативний вплив на мігруючих птахів.

Пропонуємо неурядовим громадським організаціям, науковим та природоохоронним установам долучитись до проведення заходів з відзначення Всесвітнього дня мігруючих птахів та рекомендуємо організувати проведення відповідних тематичних просвітницьких та інформаційних заходів з залученням широких верств населення, студентської та учнівської молоді з приверненням уваги на негативний вплив забруднення пластиком для мігруючих птахів і висвітлення у засобах масової інформації.

  Для отримання детальної інформації щодо Всесвітнього дня мігруючих птахів, будь ласка звертайтесь на офіційний веб-сайт www.worldmigratorybirdday.org. Пропонуємо також зареєструвати заходи, які ви проводитимете  в рамках Всесвітнього дня мігруючих птахів, за посиланням http://www.worldmigratorybirdday.org/register-your-event (англійською мовою).

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.