ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

І муніципальний форум з питань поводження з відходами

30 вересня 2019 року у Національному спорткомплексі «Олімпійський» м. Київ відбувся Перший муніципальний форум з питань поводження з побутовими відходами «KYIV WASTE FORUM».

Захід започаткований Комунальним підприємством «Київкомунсервіс» та підтриманий Київською міською владою спільно з низкою партнерських організацій. Адже столиця України неухильно рухається у напрямку впровадження сучасних європейських практик поводження з відходами. Київська міська влада задекларувала низку амбітних планів щодо будівництва сучасних підприємств для цивілізованої та безпечної переробки відходів, у столиці України впроваджуються проекти роздільного збору вторинної сировини тощо.

Участь у форумі взяли представники державних органів влади, міністерств та відомств, муніципалітетів, міжнародні експерти, представники громадських організацій.

В рамках програми Форуму обговорювались питання впровадження Національної стратегії управління відходами в Україні, розробки місцевих планів управління відходами, зміни галузевого українського законодавства, приклади успішного закордонного досвіду тощо.

Захід є майданчиком для обміну досвідом, дискусій та прийняття ефективних рішень. Робота проходить в рамках чотирьох тематичних панелей. Панельні дискусії, що проходили у рамках форуму: „Національна реформа у сфері поводження з відходами, регіональні та місцеві плани управління відходами”, „Інфраструктура збирання та вивезення відходів, роздільний збір вторсировини та розширена відповідальність виробників тари та упаковки”, „Сучасні підходи до переробки відходів”, „Сучасні підходи до захоронення відходів”.

Місце проведення: Національний спорткомплекс «Олімпійський», зал «Олімпійський дворик» (м. Київ, вул. Велика Васильківська 55).

forum_vidxodi_2019.jpgforum_vidxodi_1_2019.jpg

forum_vidxodi_2_2019.jpg 

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.