ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

13 квітня 2011 року

Дім, що береже планету

Відбувся міський конкурс екологічних проектів учнівської молоді „Дім, що береже планету". Конкурс поводився на базі Рівненського міського центру творчості учнівської молоді з метою пропаганди та популяризації енергозберігаючих технологій,  ознайомлення з новаторськими пропозиціями та формування навичок енергозбереження.

До складу журі конкурсу увійшли представники державного управління охорони навколишнього природного середовища в Рівненській області, Національного університету водного господарства та природокористування, домової служби міста.

Учнівські проекти, представлені на конкурс, містили пропозиції щодо покращення екологічних, економічних, естетичних умов експлуатації житлових будинків, застосування альтернативних джерел енергії, вторинних ресурсів, енергозберігаючих технологій. Роботи представлені у формі моделей, малюнків, плакатів тощо.

Автори найкращих робіт будуть запрошені до участі в обласних та міжнародних конкурсах з енергозбереження (проект SPAR, Міжнародний Стокгольмський юнацький водний приз тощо).

 eco_dim.jpg  eco_dim2.jpg       

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.