ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Екологічний круглий стіл до Дня Бога Творця

13 вересня 2013 року в Києві відбудеться круглий стіл «Значення христи­янської віри для формування екологічної культури та відповідальності». Організатор - Бюро УГКЦ з питань екології.

Початок: об 10.00

Місце проведення: Вознесенський узвіз, 7 (конференц-зал монастиря Святого Василія Великого - район Львівської площі, м. Київ).

Захід присвячений відзначенню 1025 років Хрещення Русі-України, Року Віри та екуменічно-екологічного Дня Бога Творця (1/14 вересня), який християни по всьому світі святкують як день молитви та відповідальності за Боже створіння - природу.

Мета: розвиток діалогу між християнськими Церквами, державними природоохоронними установами і громадськими організаціями для підвищення екологічної культури населення та збереження природної спадщини України.

Питання для обговорення:

значення християнської віри і способу життя для збереження природи;

збе­реження природної спадщини України - вимога спільної відпові­даль­ності християнських Церков та державних інституцій;

роль релігійних конфесій у підвищенні екологічної культури населення;

досвід діяльності Церков у сфері екологічної освіти та збереження природи;

роль душпастирів і богословської освіти для еколого-просвітницької діяльності серед різних верств населення різних вікових категорій;

досвід співпраці релігійних і природоохоронних організацій;

перспективи спільних церковних та державних освітньо-виховних ініціатив і практичних проектів природоохоронного спрямування.

До участі у круглому столі запрошуються представники християнських Церков, державних установ, закладів освіти, наукових установ, закладів культури, громадських організацій природоохоронного спрямування, засобів масової інформації.

Реєстрація для участі обов'язкова! В заявці вказати необхідно вказати ім'я, прізвище, організацію, яку представляєте та контактні дані і вислати їх на електронну адресу:  ekoburougcc@ukr.net або звернутись за телефоном 097 983 16 80.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.