ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Нарада з обговорення питань щодо врегулювання механізму проведення земельних торгів з продажу права користування водними об’єктами та земель під ними

У департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації
08 травня 2014 року відбулась нарада з представники Рівненського обласного управління водних ресурсів, головного управління Держземагенства у Рівненській області, суб’єктами господарювання, які на території області проводять земельні торги, проектними організаціями щодо врегулювання механізму проведення земельних торгів з продажу права користування водними об’єктами та земель під ними.

Нагадуємо, що у відповідності до розпорядження голови облдержадміністрації від 14 квітня 2014 № 108
п.7. Орендодавцями водних об'єктів, що надаються у користування на умовах оренди за рахунок земель комунальної власності, є органи місцевого самоврядування, за рахунок земель державної власності - обласна державна адміністрація.
У разі передачі водного об'єкта за межами населеного пункту обласна державна адміністрація доручає департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації забезпечити проведення земельних торгів.

За результатами наради вирішено:

- заключити угоди з суб’єктами господарювання щодо проведення земельних торгів з продажу права користування на умовах оренди водними об’єктами та земель під ними.
 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.