ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

„День відкритих дверей”

10 березня поточного року  в департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації відбувся „День відкритих дверей” для представників Громадської ради облдержадміністрації, громадських організацій та засобів масової інформації.

Представників громадськості найбільше цікавили питання щодо розподілу коштів екологічного податку, формування природоохоронних фондів та використання коштів обласного природоохоронного фонду в порівнянні з минулими роками.

          Обговорювалися питання щодо укладення додаткових угод до договорів оренди водних об’єктів у зв’язку із зміною орендної плати.

         Більшість питань стосувались порушень вимог природоохоронного законодавства та проведення перевірок, взаємодія з Держекоінспекцією області, механізми здійснення контролю за дотриманням природоохоронного законодавства в області.

Порушувалось питання щодо використання підземних вод для технічних потреб ПАТ „Рівнеазот”.

         Крім того, громадськість стурбована стихійними сміттєзвалищами, обговорювалися механізми та способи вирішення проблем щодо захоронення та переробки відходів.

         З метою підвищення екологічної свідомості та культури виховання обговорювалось питання щодо залучення дітей шкільного віку до інформаційно-просвітницьких заходів екологічного спрямування.

Директором та представниками департаменту були надані вичерпні відповіді на всі запитання громадських активістів в межах компетенції.

 

 

 

 

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.