ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Форум "Довкілля для України"

 22-24 квітня 2015 року в місті Києві у Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект, 15) проходить Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України».

      Організаторами заходу є Міністерство екології та природних ресурсів України, Український центр міжнародних виставок, конференцій та форумів (генеральний розпорядник).

 

       Однією з важливих складових Форуму є VІІІ Міжнародна виставка «Довкілля 2015», основними розділами якої є екологічна політика та менеджмент; екологічні технології та моніторинг; управління відходами, їх утилізація та переробка; охорона атмосферного повітря; альтернативна енергетика та біопаливо; органічне землеробство та екологічно чисті продукти; водні ресурси; ліси та лісокористування; екологічно чисте житло ˗ чисте місто України; здоров’я, рекреація, туризм; екологічна освіта та наука; ядерна та радіаційна безпека; військова екологія.

 

     Більш детальна інформація про заходи Форуму на сайті Мінприроди України www.menr.gov.ua та Генерального розпорядника ТОВ «Український центр міжнародних виставок, конференцій та форумів» – www.group-expo.com.

 

Ознайомитись з програмою Форуму можна за посиланням:

http://www.menr.gov.ua/imag…/blog/news/16_04_2015/final.docx 

 

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.