ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

09 серпня 2011 року

За ініціативи громадськості та за підтримки держуправління охорони навколишнього природного середовища в Рівненській області в м. Дубно булопроведено екологічну акцію “Чиста річка”.

Представники молодіжної ініціативної групи очистили береги і русло річки Іква від побутового сміття в межах міста Дубно.  Учасники акції мали за мету не лише подбати про чистоту річки Іква, але й показати позитивний приклад турботи про довкілля, пропаганди природоохоронної діяльності та  привернення уваги місцевої громади до розв’язання еколого-соціальних проблем регіону.

В рамках акції було відібрано проби води з річки Іква для проведення дослідження та визначення якості поверхневих вод.

Ініціатори й надалі планують проводити подібн ізаходи  з залученням широкого кола екологічного активу міста та області. Державне управлінняохорони навколишнього природного середовища в Рівненській області висловлює щиру вдячність громадській ініціативній групі міста Дубно за вагомий внесок в благородній справі охорони довкілля. Сподіваємось, що ця подія знайде відгук в серцях жителів області та об’єднає однодумців у вирішенні екологічних негараздів.

akcia_ikva.jpg  akcia_ikva1.jpg 
   
 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.