ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Всеукраїнський конкурс з соціальної реклами природоохоронного спрямування

        Держуправління запрошує прийняти участь у Всеукраїнському конкурсі з соціальної реклами природоохоронного спрямування «Новий погляд на проблеми довкілля», який запроваджено за ініціативи Громадської ради при Мінприроди України під патронатом Міністерства екології та природних ресурсів України

Тематика конкурсу:        

 1. Чисте місто – чиста планета: раціональне використання водних ресурсів; енергозбереження та використання відновлюваних енергетичних джерел; благоустрій та озеленення територій; поводження з відходами (не смітити, сортування, вторинна сировина, мінімізація побутових відходів, утилізація батарейок та електрообладнання). 

        2. Збережемо природу разом!: збереження водних ресурсів, охорона атмосферного повітря, збереження біорізноманіття (Червона книга України), збереження та відновлення лісів.
       3. Життя в стилі «ЕКО»: екологічно свідома поведінка (побут, транспорт, у лісі тощо); екологічно дружне споживання      (пропагування екологічно чи органічно сертифікованої продукції – переваги для довкілля та здоров’я людини, екологічне маркування).
       4. Я хочу жити здорово: пропагування здорового способу життя та дбайливого ставлення до оточуючого середовища.
       Підсумки Конкурсу, виставка кращих конкурсних робіт та урочисте нагородження його переможців заплановано під час проведення Міжнародного форуму «Довкілля для України», 23 квітня 2013 року в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, проспект Броварський. 15).
      Заявки на участь в Конкурсі та рекламні матеріали надсилаються до 15 квітня 2013 р. на адресу Оргкомітету Конкурсу: Всеукраїнська громадська організація «ЖИВА ПЛАНЕТА», 04050, м. Київ, вул. Мельникова, 81, корпус 20 (телефони для довідок: 044-332-84-09; 066-303-61-60; 067-886-31-93; 063-982-32-53).
         Більш детальну інформацію про Конкурс, умови участі у конкурсі, форма заявки надано у розділі сайту "Інформаційно-просвітницькі заходи" Всеукраїнський конкурс соціальної рекмами «Новий погляд на проблеми довкілля» , або на сайті Всеукраїнської громадської організації природоохоронного спрямування «Жива планета» www.zhiva-planeta.org.ua     
 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.