ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Друге засідання робочої групи з питання створення національного природного парку „Соколині гори”

25 грудня 2013 року у приміщенні департаменту екології та природних ресурсів Рівненської облдержадміністрації (м.Рівне, вул. Толстого, 20) відбудеться друге засідання робочої групи  з питання створення національного природного парку „Соколині гори" (робоча назва "Надслучанський").

Створення національного природного парку „Соколині гори"  на території Березнівського району Рівненської області дозволить не лише  забезпечити охорону цінних природних територій і ландшафтів, але й  займатись подальшим вивченням флори і фауни краю та сприятиме розвитку "зеленого" туризму на даній території.

На засіданні робочої групи були присутні представники департаменту екології та природних ресурсів, головного управління Держ­зем­агенства у області, обласного управління лісово­го та мисливського господарства, Березнівської райдержадміністрації та уп­равління Держземагенства у Березнівському районі, Марининської сільської та Соснівської селищної рад, лісогосподарських підприємств - на території яких планується створюватись парк.

Під час обговорення  вирішено  створити національний парк „Соколині гори" на базі регіонального  ландшафтного парку „Надслучанський"; членам робочої групи опрацювати планові матеріали та надати пропозицій щодо включення земель до проектованого національного парку „Соколині гори"; опрацювати питання включення земель, які обліковуються за підпри­єм­ством ПАТ „Рівнегаз" на території Губківської сільської ради, до складу проектованого парку.

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.