ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Відкритий семінар для суб'єктів господарювання

 

25.02.2014 1000 год. в приміщенні Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу (33028, Рівне, вул. Соборна, 10) відбувся відкритий семінар для суб'єктів господарю­ван­ня за темою «Утворення та розміщення відходів. Законодавство. Звітність. Відповідальність», який організований Рівненським державним центром науки, інновацій та інформатизації  спільно з центром юридичної аналітики.

Захід проводився з метою надання роз'яснення суб'єктам господарю­ван­ня змін в законодавстві щодо порядку одержання дозволів та лімітів на утворення та розміщення відходів у 2014 році, порядку включення до реєстру об'єктів утворення, оброблення та утилізації відходів, відповідальності суб'єктів господарювання у вигляді обмеження, тимчасової зупинки та заборони здійснення діяльності без додержання вимог чинного екологічного законодавства.

Лекції читали представники департаменту екології та природних ресурсів облдержадмі­ністра­ції, державної екологічної інспекції у Рівненській області, проектних організацій. За результатами семінару учасникам (представникам підприємств та організацій області) були роздані роздаткові матеріали щодо тематики лекцій.

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.