ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Заходи з нагоди 21 конференції ООН про зміну клімату

 

 

З 30 листопада  по 11 грудня, 2015 р. в Парижі, Франція, відбудеться 21 конференція ООН про зміну клімату (СОР 21). До роботи конференції запрошено 196 учасників (195 держав + Європейський Союз). На конференції має бути прийнята спільна угода, яка визначить шляхи переходу до низьковуглецевої економіки, здатної протистояти кліматичним змінам.

Кожен мешканець Землі має долучитися до запобігання змінам клімату, а отже кожен з нас має зробити свій вибір - політичний, громадський, особистісний. Тому Посольство Франції в Україні, РОО «Французький Альянс», Рівненська міська рада, Рівненський інститут післядипломної педагогічної освіти проводять низку заходів у листопаді – грудні 2015 року

Програма заходів

Листопад - грудень 2015

Дата

Назва заходу

Місце проведення

Понеділок

16 листопада

11-00 год.

Вистава «Врятуймо планету»

Французька трупа «Show en ville)

м. Костопіль, Будинок культури

Четвер

19 листопада

Вистава Die Ökolos  

Франко-німецька трупа

актова зала ЗОШ №27 м. Рівне

або актова зала ПДМ

Понеділок

7 грудня

Інтерактивна конференція  для учнів старших класів та студентів «БіоСфера»

актова зала РОІППО/ або Обласна наукова універсальна бібліотека

01 - 20 листопада

Конкурс учнівських робіт на тему «Я дбаю про навколишнє середовище».

Роботи приймаються до 26 листо­пада 2015 року за адресою: м. Рівне, вул. Пушкіна 17 (приміщення СпШ № 15) РОО “Французький Альянс” або у РОІППО м.Рівне вул.Чорновола 74.

1-7 грудня

Виставка учнівських робіт на тему «Я дбаю про навколишнє середовище»

приміщення РОІППО за адресою м.Рівне, вул.Чорновола 74

 Метою таких заходів є допомогти учням шкіл, студентам, учителям, батькам зрозуміти небезпеку кліматичних змін для планети, усвідомити свою особисту відповідальність, підказати  реальні кроки для запобігання загальнопланетарної небезпеки. А також обговорити нагальні питання змін клімату, їх наслідки для довкілля і суспільства, а також практичні кроки протидії змінам клімату та перетворення наших міст в осередки сталого розвитку.

                                                                                   ПОЛОЖЕННЯ

Рівненський інститут післядипломної педагогічнї освіти

та РОО «Французький Альянс» оголошує конкурс на кращу роботу художньо-прикладного мистецтва на тему:

«Я дбаю про навколишнє середовище»

1. Учасниками конкурсу можуть бути учні загальноосвітніх навчальних закладів, студенти ВУЗів, незалежно від того, яку іноземну мову вони вивчають,які усвідомлюють важливість захисту навколишнього середовища та є небайдужими до екологічних проблем.

2. Конкурсні роботи художньо-прикладного мистецтва повинні відповідати темі, мати назву, містити коротку інформацію про автора (прізвище, ім’я, по-батькові, навчальний заклад, номер тел.).

3. Мінімальний розмір робіт - А3. Стиль і спосіб виконання довільні. Для участі приймаються колажі, вишивки, печворки та інші вироби художньо-прикладного мистецтва.

4.  Буде сформовано три вікові групи: І група – діти віком від 6 до 9 років; ІІ група – діти від 10 до 14 років,  ІІІ група – молодь від 15 до 22 років.

5. Роботи приймаються  до 26 листопада 2015 року за адресою: м. Рівне, вул. Пушкіна 17 (приміщення СпШ № 15) РОО “Французький Альянс або у РОІППО м.Рівне вул.Чорновола 74.

6.    Роботи учасникам не повертаються.

7. Оргкомітет залишає за собою право подавати до друку найкращі доробки, використовувати їх у навчальних та педагогічних цілях.

8. З 01 по 07 грудня 2015 року буде проходити виставка робіт. Вручення призів переможцям відбудеться 07 грудня 2015 року (час буде повідомлено додатково) у приміщенні РОІППО за адресою вул.Чорновола 74.

За додатковою інформацією звертатися за тел (0362) 63 61 28 або 098 275 31 27

 

 

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.