ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

День довкілля

Цього року акція  День довкілля в області буде відзначатись 23 квітня, в цей же день, громадська організація „Let’s do it Ukraine” спільно з міжнародним рухом „Let’s do it! World” проводить щорічну всеукраїнську соціально - екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій „Зробимо Україну чистою разом!”, в рамках якої буде проведено всеукраїнський екологічний фестиваль „ЧИСТОFEST”, наймасштабніше прибирання країни, форуми, круглі столи та інші заходи.

В рамках акцій будуть проводитись заходи з озеленення, благоустрою населе­них пунктів та прилеглих до них територій, парків, скверів, алей, упорядкування сміттєзвалищ, очищення водних джерел, збере­жен­ня природно–заповідних та інших особливо цінних об’єктів, інформаційно-просвітницькі заходи. 

 

Запрошуємо представників управлінь, установ, громадських організацій, підприємств області, активну студентську та учнівську молодь, а також всіх громадян, не байдужих до стану довкілля, приєднатись до заходів, що проходитимуть в рамках природоохоронних акцій. 


 

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.