ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Семінари-тренінги у 2012 році

Запрошуємо представників підприємств, установ і організацій області взяти участь у семінарах-тренінгах щодо покращення рівня безпеки та екологічних характеристик виробництва продукції в усіх галузях економіки країни, які проводитиме Національний технічний комітет стандартизації  ТК 82 „Охорона навколишнього природного середовища України", підкомітет „Оцінка життєвого циклу" у березні-травні 2012 р.

21 березня 2012 року "Використання екологічних переваг в маркетинговій стратегії підприємства"

4 квітня 2012 року "Продукти харчування. Технічне регулювання та нові підходи у сфері оцінки відповідності якісних характеристик"

22 травня 2012 року "Зелене будівництво. Основні принципи та оцінка відповідності будівельних матеріалів, виробів та об'єктів нерухомості, згідно з міжнародними стандартами"

Пропоновані семінари-тренінги спрямовані на підвищення рівня екологічних знань вітчизняних товаровиробників щодо впровадження сучасних систем управління, більш чистих технологій виробництва згідно державних вимог і міжнародних стандартів.

В разі Вашої зацікавленості у семінарах-тренінгах просимо звертатись до оргкомітету: Богдан Ольга Дмитрівна (тел. (063)4326336) та Квас Тамара Володимирівна (тел. (066)3036160 та (093)1503528).

Більш детальну інформацію про семінари та умови участі в них Ви можете отримати на сайті www.ecolabel.org.ua. Також на сайті можна завантажити анкету учасника семінару.

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.