ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

21 квітня - День Довкілля!

21 квітня – День Довкілля! Почнемо з себе – це просто!
Шановні краяни! Цього року 21 квітня по всій країні відзначатиметься „День довкілля”, в рамках якого будуть проводитись заходи, спрямовані на поліпшення стану довкілля, зокрема щодо озеленення, благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій, очищення берегів річок, озер від сміття, розчищення та упорядкування джерел, збереження природо–заповідних та інших особливо цінних територій, поширення екологічних знань тощо.
Всі розуміють, що чистота краю починається з чистоти власної оселі, вулиці, села, міста. Але не поодинокими випадками, на жаль, є накопичення побутових відходів, які захаращують парки, сквери, прибережні смуги річок та місця відпочинку, підпалювання сухих рослинних решток, дим від яких забруднює атмосферне повітря населених пунктів, несанкціоноване зрізання дерев – все це прояви низького рівня культури окремих громадян і недбале їх ставлення до оточуючого середовища.
Останнім часом громадськість області стурбована вирубкою дерев біля житлових масивів та офісів. А тому є потреба у нових насадженнях. І свою стурбованість екологічним станом ми можемо всі разом матеріалізувати, посадивши дерева біля власних будинків, на пустирях, неподалік офісів, заправ очисних станцій на схилах річок та водойм.
Тому, хотілося б, щоб ця доброчинна природоохоронна акція згуртувала якнайширше коло жителів області. І лише у співпраці представників органів влади та громади ця акція стане днем активних практичних дій на захист навколишнього середовища. Кожен небайдужий громадянин може зробити свій внесок у спільну справу охорони природи, щоб краєвиди Рівненщини завжди тішили око і веселили душу, а наші нащадки могли насолоджуватися неповторною красою та унікальністю рідного краю.
Запрошуємо представників управлінь, установ, підприємств області, громадськість, активну студентську та учнівську молодь, а також всіх небайдужих до стану довкілля активно долучитись до природоохоронних заходів, що триватимуть в області, і внести свій посильний внесок у справу охорони довкілля.
 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.