ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Міжнародний екологічний форум

      Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Рівненській області та ПАТ „Волинь – цемент” забезпечили презентацію Рівненської області у VІ Міжнародній виставці „Довкілля 2013”, для чого було замовлено обладнану виставкову площу - 8 м2. Експозиція області дала змогу учасникам форуму ознайомитися із заповідними територіями краю, історико - культурною спадщиною, його природними ресурсами та інноваційною технологією в альтернативній енергетиці - вирощування енергетичної верби.


 Міністр екології та природних ресурсів України нагородив дипломами за активну роботу по підготовці та проведенні форуму начальника держуправління, колектив державне управління охорони навколишнього природного середовища в Рівненській області та ПАТ Волинь-цемент”.

  Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Рівненській області, ПАТ „Волинь - цемент”, Клесівський кар’єр нерудних копалин „Технобуд”, ПрАТ „Гощанський завод продтоварів”, ТОВ „ОДЕК Україна ” розмістили інформацію про діяльність підприємств та організацій в Офіційному каталозі виставки.

     В конференціях, засіданнях круглих столів та секцій, що проходили в рамках форуму, взяли участь представники Головного управління Держсанепідемслужби у області, Рівненського природного заповідника, Національного природного парку „Дермансько - Острозький”, обласної громадської організації „За чисте довкілля” та обласного осередку Всеукраїнської дитячої спілки „Екологічна варта”.

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.