ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Семінар в Херсонській області

13-15 квітня цього року на базі національного природного парку "Олешківські піски" у Херсонській області за підтримки проекту технічної допомоги ЄС "Підтримка України в апроксимації законодавства ЄС у сфері навколишнього середовища",  Мінприроди проведено  семінар "Основні принципи імплементації директив Європейського Союзу в секторі "Охорона природи".  

Участь у семінарі взяли представники Департаменту заповідної справи Мінприроди, експерт та директор проекту ЄС „Підтримка України в апроксимації законодавства ЄС у сфері навколишнього середовища”, департаменти екології та природних ресурсів облдержадміністрацій України, фахівці науково-дослідного інституту біорізноманіття наземних та водних екосистем.

                Учасники семінару обговорили цілу низку питань: пташина директива, оселищна директива ЕС, система природоохоронних територій НАТУРА 2000, природоохоронний статус видів та оселищ, стан імплементації директив ЕС в секторі Охорона природи, встановлення суворого режиму захисту видів та оселищ. Цей захід став платформою для обміну досвідом роботи та отримання нових знань, які знайдуть своє практичне відображення при подальшій роботі.

 

                В обговоренні ключових питань семінару від Рівненської області виступив директор департаменту екології та природних ресурсів Володимир Васильович Захарчук

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.