ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

День довкілля

        День довкілля - не стільки свято в традиційному розумінні цього слова, скільки проведення заходів, спрямованих на поліпшення благоустрою міст, селищ і сіл та прилеглих до них територій, очищення водних джерел та прибережних смуг річок, збереження природно-заповідних та інших особливо цінних об’єктів, поширення екологічних знань, активізація державного та громадського контролю за дотриманням природоохоронного законодавства тощо. Зрозуміло, що ці заходи не можуть і не повинні бути “втиснуті” в рамки лише одного дня, а мають здійснюватись постійно, особливо зараз, весняною порою, коли природа пробуджується після зимового сну і потребує нашої допомоги у відновленні своєї життєдайної сили і краси. Відзначення Дня довкілля - це найкраща нагода ще раз привернути увагу всіх мешканців України, в тому числі і нашої області, до проблем охорони навколишнього природного середовища, захисту і збереження неповторної природи нашої країни, залучити широкі кола громадськості до практичної природоохоронної роботи.
        Завдяки широкій підтримці громадських організацій, представників органів влади, небайдужих громадян цей захід став днем активних практичних дій на захист навколишнього середовища. Це є доказом того, що українське суспільство виявляє зацікавленість до розв’язання екологічних проблем та дбає про забезпечення права громадян на безпечне довкілля.
        Запрошуємо всіх небайдужих громадян, активну студентську та учнівську молодь, долучитись до проведення акцій „Дня довкілля” та „Посади дерево миру” та взяти участь у впорядкуванні територій з висадкою дерев, кущів, квітників, створенні нових парків, скверів, лісових насаджень, очищенні від сміття прибережних та придорожніх смуг, ліквідації стихійних сміттєзвалищ тощо.
 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.