ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

14 червня 2018 року

         «Держзовнішінформ» буде проводити спеціалізовану конференцію «Переробка вторинних ресурсів», яка стане дискусійною платформою для представників органів влади та бізнесу (виробників, грейдерів та споживачів).
Мета заходу - обговорення поточного стану та перспектив розвитку ринку переробки вторинних ресурсів в Україні, налагодження продуктивного діалогу щодо формування нових прозорих правил гри, розгляд практичних аспектів роботи, в т. ч. питання комплексної переробки відпрацьованих мастил, шин та пластику. Увагу учасників конференції буде сфокусовано на адмініструванні і ліцензуванні збору, логістиці та утилізації відпрацьованих олив та мастил, шин та ПЕТ.
        Враховуючи ключовий вплив ОДА на формування екологічної безпеки в області, запрошуємо профільних фахівців адміністрації до участі в роботі конференції «Переробка вторинних ресурсів» на безоплатній основі.
        Парламентарі, представники профільних міністерств та відомст, екологи, фахівці із захисту навколишнього середовища та переробки вторинних ресурсів розкажуть про останні законодавчі зміни у сфері переробки вторинних ресурсів, досвід збору сортованої вторинної сировини провідних країн світу та штрафні санкції, які загрожують підприємству за негативний вплив на довкілля.

Детальна інформація та програма конференції розміщена на сайті http://dzi.gov.ua/events/pererobka-vtorinnih-resursiv/



З питань участі в конференції просимо звертатись до начальника відділу ділових заходів та інформаційних продуктів ДП «Держзовнішінформ» Ірини Бунтової за телефоном +380 44 391-34-91

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.