ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Озеленення України

Благодійна організація "БФ «Озеленення України»" запрошує долучитись та підтримати глобальний екологічний проєкт «Озеленення планети» в Рівненській області.

         Місія проекту - відновити екосистему Землі, об'єднати людей планети.
      Ціль проекту - привернути увагу світу та об'єднати людей довкола глобальних еко викликів, відновити екосистему планети, формувати позитивний імідж України у світі.
  Одне із ключових завдань проекту «Greening of the Planet» полягає у проведенні масової акції «1 млн дерев за 1 день у 100 країнах світу». Акція проводитиметься наживо та в онлайн-режимі з включенням 100 країн, висадивши ряд парків, алей та знакового мільйонного дерева проекту за участі перших осіб держави в Україні.
   Організатором проекту «Озеленення планети» є благодійний фонд «Озеленення України» засновниками якого є президент СЕО Club Ukrain Сергій Гайдайчук та президент Business Woman Club Ганна Крисюк, офіційний сайт «Озеленення України»: https://greening.org.ua/. У 2020 році організаторами за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів і Державного агентства лісових ресурсів України, в рамках проєкту «Озеленення України», було реалізовано масштабну екологічну Акцію «1 000 000 дерев за 24 години». В рамках даної Акції за добу разом з партнерами було висаджено понад 2 млн. дерев. Участь в ініціативі взяли 53 тисячі українців із усіх областей України та 10 країн світу. Дане досягнення відзначено реєстрацією світового рекорду. Рівненщина показала один з кращих результатів по кількості висаджених дерев і одні з кращих по організації проєкту.
  Вже цього року «Озеленення України» переходить у всесвітню ініціативу з висадження дерев - «Озеленення планети». Реалізація проекту «Озеленення планети» запланована на 10 квітня 2021 року.

 

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.