ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз 2022»

WaterNet оголошує про початок прийому робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз 2022» (ВЮВП) - національний етап Міжнародного конкурсу «Stockholm Junior Water Prize»!

    Зважаючи на епідеміологічну ситуацію з COVID 19, національний фінал конкурсу «Всеукраїнський юнацький водний приз 2022»  буде проходити 19-21 квітня 2022 року в онлайн форматі. Переможець конкурсу буде представляти Україну на міжнародному фіналі конкурсу «Stockholm Junior Water Prize», який пройде 29 серпня-2 вересня 2022 року.

    ВЮВП відкритий для всіх проектів, які торкаються водної тематики та покликаний об’єднати інтелектуальні та творчі здібності молоді задля вирішення проблем раціонального використання водних ресурсів, забезпечення суспільства якісною питною водою, мінімізацією водоспоживання у всіх галузях народного господарства.

    У конкурсі можуть брати участь учні середніх шкіл, ліцеїв, коледжів (окрім вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації) — молодь віком від 15 до 20 років. Основні критерії визначення переможця –  глибина досліджень, новизна прийнятого інноваційно-технічного рішення та самостійність виконання.

    Для участі у конкурсі «Всеукраїнський юнацький водний приз 2022» апліканту необхідно заповнити заявку та надіслати проєкт  в електронному вигляді не пізніше 21 лютого 2022 року.
Пакет документів та порядок оформлення конкурсних проєктів можна знайти в Положенні про Конкурс.
    

Результати конкурсу ВЮВП 2021

Результати міжнародного фіналу «Stockholm Junior Water Prize 2021»

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.