ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Зміни в законодавстві про стратегічну екологічну оцінку

Проведення стратегічної екологічної оцінки через Єдиний  реєстр стратегічної екологічної оцінки

      19 травня 2023 року набули чинності зміни до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», якими запроваджується Єдиний реєстр стратегічної екологічної оцінки.

Реєстр є функціональним модулем Єдиної екологічної платформи «ЕкоСистема», призначеним для офіційного оприлюднення документації щодо стратегічної екологічної оцінки, забезпечення інформування суб’єктів стратегічної екологічної оцінки та інших заінтересованих сторін про хід та результати здійснення стратегічної екологічної оцінки.

Постановою Кабінету Міністрів України від 02.05.2023 № 430 затверджено Порядок ведення Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки.

Для користування Єдиним реєстром необхідно зареєструватися в ЕкоСистемі на сайті Міндовкілля за посиланням: https://id.eco.gov.ua/

Запуск онлайн процедури проходження стратегічної екологічної оцінки дозволить створити уніфіковану базу даних з матеріалами усіх стратегічних екологічних оцінок, які будуть проходити в Україні.

Цифровізація зробить процес СЕО зручним та доступним, а екологічну інформацію відкритою для громадськості як це передбачено Оргуською конвенцією та іншими європейськими директивами.

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.