ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Науково-практичний семінар на Тернопільщині

15-17 квітня 2015 року на території національного природного парку "Дністровський каньйон" (м.Заліщики, Тернопільська область) відбувся науково-практичний семінар "Розвиток мережі територій та об'єктів природно-заповідного фонду", який організований Міністерством екології та природних ресурсів України за підтримки проекту Європейського Союзу.

 Основними цілями, які розглядались та були досягнут на семінаріі - це підвищення рівня базових знань та розвитку умінь, які необхідні для створення нових та розширення існуючих територій та об'єктів природно-заповідного фонду; ознайомлення з провідним досвідом у їх створенні; посилення співпраці органів державної влади з науковими установами та громадськістю; ознайомлення з Європейськими підходами збереження окремих видів флори і фауни, природних середовищ (оселищ) їх існування тощо. 

 Семінар був організований для представників департаментів екології та природних ресурсів за участю науковців та громадськості.

 В обговоренні ключових питань семінару від Рівненської області виступив директор департаменту екології та природних ресурсів Валентин Дудка. 

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.