ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Нарада щодо визначення механізмів правильності укладення договорів оренди земельводного фонду, їх поновлення, розірвання та внесення до них змін, а також їх державної реєстрації

На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації №108 від 14.04.2015 „Про організацію роботи із забезпечення надання водних об’єктів у користування в Рівненській області” та з метою визначення механізмів правильності укладання договорів оренди земель водного фонду, їх поновлення, розірвання та внесення до них змін 16.06.2015 року департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації проведено нараду щодо вищезгаданих питань за участю представників Рівненського обласного управління водних ресурсів, Реєстраційної служби Головного територіального управління юстиції в Рівненської області, Головного управління Держгеокадастру в Рівненській області, юридичного відділу апарату  облдержадміністрації.

 

За результатами наради були прийняті  такі рішення:

1. Право оренди землі водного фонду та водного об’єкта оформляти шляхом укладання договорів оренди землі та водного об’єкта.

2. Підготувати та затвердити наказом департаменту журнал реєстрації укладених договорів оренди водних об’єктів у випадку зареєстрованого договору оренди землі (під водним об’єктом).

3. Переглянути необхідність внесення змін до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 14 квітня 2014 року № 108  „Про організацію роботи із забезпечення надання водних об’єктів у користування в Рівненській області.

 

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.