ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до екологічної акції висадити своє дерево на Алеї зеленого майбутнього!

8 квітня 2017 року о 9:30 у парку „Ювілейний” департамент екології та природних ресурсів буде проводити акцію „Посади дерево миру” в рамках акції планується висадка Алеї зеленого майбутнього
Мета акції – привернути увагу українців до екологічних проблем, підвищити інтерес до бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну.
Висадка «Алеї зеленого майбутнього» покликана не лише озеленити в різних куточках нашу країну, а й крок за кроком долучати кожного українця до порятунку природи і особистого внеску в її розвиток.
Нагадаємо, що екологічна акція «Посади дерево миру» стартувала в Україні 5 листопада минулого року за ініціативи Української греко-католицької церкви та була підтримана Мінприроди. В 15-ти містах і селах були висаджені фруктові та хвойні Алеї Миру. Цього року до акції приєдналися національні природні парки та заповідники, місцеві органи влади.
Запрошуємо всіх бажаючих підтримати ініціативу і долучившись до екологічної акції висадити своє дерево на Алеї зеленого майбутнього!
 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.